Direktlänk till inlägg 14 mars 2013

Livet på universitetet

Av thesimsans - 14 mars 2013 10:30


 

Det här är Linda Telander. Hennes högsta dröm är att ta examen med ett perfekt betyg så att hon kan arbeta med det hon velat sen hon var liten - affärer.


 

När skolmaskoten kom förbi för att sprida skolanda så valde Linda att göra kunskapstestet för att se vilket program som passar henne bäst och för att se om hon kunde lyckas få något stipendium.


 

Enligt testet så skulle hon ha valt linjen med forskning om medicin och hon blev inte kvalificerad för något stipendium. Som tröst på såret fick hon en gratis t-shirt och flagga från universitetet.


 

Linda Telander skrev in sig på universitetet. Hon valde Företagskunskap som huvudämne och packade sina väskor för att flytta in i studentkorridoren Malanaulan som är en korridor för både killar och tjejer.


 

Linda tog lite bilder i fotobåset för att ha som minne över dagen då hon checkade in på universitetet.


 

På kvällen blev hon bjuden till killarnas korridor på en bålfest.


 

Dagen efter är terminen i full gång och Linda måste springa för att inte missa sin första lektion i Risker och förnuft Nivå 1.5


 

När dagens första lektion var avklarad besökte Linda ett kafé för att ta sig en brownie och plugga lite innan nästa lektion. Hon hade missat frukosten eftersom hon lade sig så sent kvällen innan.


 

Fotografierna från fotobåset hängde Linda upp på väggen i sitt och rumskompisens gemensamma sovrum.


 

Det är svårt att hålla betygsmätaren glad så Linda pluggar på genom att arbeta fram en arbetsplan mellan lektionerna. Allt för att hålla betyget uppe.


 

Föreläsningarna är det roliaste sättet att lära sig något på. Men det är hon ganska ensam om att tycka. Medan Linda ivrigt ställer frågor och antecknar det läraren säger så har bordsgrannen och resten av simmarna i rummet svårt för att hålla sig vakna.


 

När Linda inte har lektioner och inte pluggar så håller hon ett öga på anslagstavlan utanför Malanaulan för att se om det kommit upp några nya utmaningar eller dagsjobbb som hon kan tjäna simdaler på.


 

När tentorna närmar sig är det plugg dygnet runt som gäller. Linda får knappt någon sömn så när hon väl går och lägger sig för att vila ett par timmar slutade det med att hon missar lektionen.


 

Alla studenter i korridoren är inte bra på att laga mat..


 

Det är en tidig morgon före tentan och Linda sitter och försöker få i sig lite mat tillsammans med sin rumskompis Tiffany Angles och hennes vän.


 

Linda pluggar så mycket hon bara kan de sista timmarna och hon klarar tentan!   







 
 
Ingen bild

Clair.bloggplatsen

15 mars 2013 16:28

Har the sims 3 Universtet kommit ut nu?skulle bli rätt glad om du svara.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av thesimsans - 18 maj 2014 15:15

  Åååh! Nu börjar det verkligen likna något! Längtar verkligen efter att få testa Sims 4!   För att se mer kul om Sims 4 klicka dig in i kategorin här på bloggen. ...

Av thesimsans - 17 maj 2014 16:15


  Vackra Bella Spökh får såklart hänga med in i Sims 4.     ...

Av thesimsans - 17 maj 2014 15:04


  Nu har EA börjat släppa lite nya bilder på simmarna i det kommande The Sims 4 och jag måste säga att jag andades ut av lättnad när jag såg den här bilden på Mortimer och Bella Spökh. Har hittills tyckt att grafiken och verklighetsanpassningen av ...

Presentation

   

Hej och välkommen till simsbloggen som satsar på kvalitet framför kvantitet!

 

Sidan är under uppbyggnad och ser därför lite knasig ut för tillfället.

Sök ett inlägg

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Omröstning

Vad vill du se mer av på bloggen?
 Fina och roliga bilder
 Berättelser
 Utmaningar
 Guider
 Tips och downloads
 Frågor och svar
 Recensioner

Senaste inläggen

The Sims 4 kommer 2014!

Berättelser

 

Kategorier

Copyright

Allt som läggs upp i bloggen, videor, bilder text osv. ägs av mig och får inte användas av någon annan. Allt i bloggen skyddas av upphovsrättslagen och du begår ett brott genom att låna saker från den här sidan utan mitt tillstånd.

 Vissa bilder och trailar som jag lägger upp är från EA och dessa är du välkommen att dela, är du osäker på vilka - fråga! Så slipper det bli missförstånd.

 Försöker stämpla mina egna bilder men inte alltid jag hinner med alla!


Ovido - Quiz & Flashcards