Senaste inläggen

Av thesimsans - 28 april 2013 18:00


Nattklubbsdags i staden som aldrig sover - Bridgeport!   Tycker verkligen detta tillför något speciellt till staden, en unik detalj som gör så mycket till att skapa en känsla om fest och mystik i spelandet. Ni förstår säker vad jag menar? Neonljuset.


 

 

ANNONS
Av thesimsans - 28 april 2013 14:30


Corina är en riktig hejare på att spela sparksäck! Vill ni veta hemligheten bakom hennes fantastiska moves? Hög färdighet i atletisk och eftersom hennes färdighetsnivå nästan är maxad.. tja vad hade ni väntat er?   


 

 

 

 

ANNONS
Av thesimsans - 28 april 2013 10:13


Bläckplumpstest är ett test där testpersonen ska säga vad den ser i bilden. Det här testet görs för att försöka tolka en individs associationer till olika stimuli.   


 

Av thesimsans - 27 april 2013 17:00


Elias och Corina, (dem har du väl inte missat här på bloggen?), är supersöta nyblivna ungdomar som hittade varandra på gymnasiet och har hållit ihop sen dess. Elias är den upproriske konstnären som både har ett öga för konst och ett sinne för musik. Corina är den sporttokiga cheerleadern som älskar allt som har med fysisk aktivitet att göra och förlorar ytterst sällan i sport och spel. De tillbringar varje ledig stund tillsammans och uttrycker sin kärlek för varandra.     


 

 

 

Av thesimsans - 26 april 2013 22:01


Ginseng inte bara mättar din sims hunger utan ger också ifrån sig positivt humör ett par timmar. Tycker det är lustigt att ginseng nästan ser ut som en bläckfisk! Men ginseng är i själva verket en ört som "helar".  


 

Av thesimsans - 25 april 2013 22:09


Elias börjar bli riktigt avantgardistisk, hans målningar med sprayburkarna blir bättre och bättre.   


 

 

Av thesimsans - 25 april 2013 12:57


Det här är ett av mina favoritställen i hela Bridgeport. Varför? För att man kan höra fiskmåsarna och vattnets kluckande vågor såklart! Så sjukt mysigt och får mig att längta ut till sommarstugan.   


 

Av thesimsans - 24 april 2013 18:00


Stephanie Forsmark som älskar allt som har med vetenskap att göra är inte sen med att fråga sina vänner (och till och med dejter!) efter ett DNA-prov. DNA-provet tar hon med hjälp av en skanner som hon för upp och ner över simmen hon tar provet av. När DNA-provet är taget och är samlat i en liten behållare så kan hon välja att analysera, klona eller sälja provröret på forskningsanläggningen.


 

 

Presentation

   

Hej och välkommen till simsbloggen som satsar på kvalitet framför kvantitet!

 

Sidan är under uppbyggnad och ser därför lite knasig ut för tillfället.

Sök ett inlägg

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

Omröstning

Vad vill du se mer av på bloggen?
 Fina och roliga bilder
 Berättelser
 Utmaningar
 Guider
 Tips och downloads
 Frågor och svar
 Recensioner

Senaste inläggen

The Sims 4 kommer 2014!

Berättelser

 

Kategorier

Copyright

Allt som läggs upp i bloggen, videor, bilder text osv. ägs av mig och får inte användas av någon annan. Allt i bloggen skyddas av upphovsrättslagen och du begår ett brott genom att låna saker från den här sidan utan mitt tillstånd.

 Vissa bilder och trailar som jag lägger upp är från EA och dessa är du välkommen att dela, är du osäker på vilka - fråga! Så slipper det bli missförstånd.

 Försöker stämpla mina egna bilder men inte alltid jag hinner med alla!

Följ bloggen

Följ thesimsans med Blogkeen
Följ thesimsans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se