Senaste inläggen

Av thesimsans - 6 maj 2013 21:15


The Sims 4 firar hjärtat och själen av simmarna, vilket ger spelarna en djupare kontakt med de mest uttrycksfulla, överraskande och charmiga simmarna någonsin. The Sims 4 uppmuntrar spelarna att anpassa sin värld med nya och intuitiva verktyg och samtidigt erbjuda dem möjligheten att enkelt dela sin kreativitet med sina vänner. The Sims 4 kommer att komma ut till Pc och Mac under mitten av 2014 och det kommer att finnas extra roliga och sociala spelelement för spelare som väljer att gå online, men kärnan med spelet är avsett för att spela offline. Det sägs att ögonen är fönstret till själen, The Sims 4 kommer att visa detta. Spelutvecklarteamet arbetar med att försöka göra spelet tillgängligt för så många som möjligt så förhoppningsvis kommer inte alla att behöva skaffa en ny, bättre dator för att kunna följa spelet framåt.


Hittills har vi fått veta att The Sims 4 är under uppbyggnad och kommer ut om ungefär ett år, vi har fått en väldigt vag bild av hur spelet kommer att bli och se ut men om vi mäter skillnaderna mellan The Sims och The Sims 2 samt The Sims 2 med The Sims 3 så är jag övertygad om att The Sims 4 kommer att bli magnifikt! Jag förväntar mig mycket bättre grafik, mer verklighetstroget men samtidigt hoppas jag att min dator kommer att räcka till. När The Sims 3 kom ut så blev jag tvungen att byta dator för trots att den jag hade var bra och fugerade perfekt till att spela The Sims 2 så räckte den inte riktigt till 3:an. Sims 3 tog evigheter att ladda och spelet blev segt så jag hoppas att min superbra monsterdator kommer att palla med Sims 4!   


 
  


ANNONS
Av thesimsans - 6 maj 2013 18:54


Ja som rubriken lyder kan vi förvänta oss The Sims 4 nästa år! Ni har säkert sett hur det har skrivits om den här enormt stora nyheten på flera simsbloggar men jag ville inte skriva något här förns det var absolut säkert att det stämmer. En sak som är superhäftigt är att jag skrev ett inlägg om detta den 7 mars att enligt mina beräkningar skulle The Sims 4 komma ut 2014 eller början på 2015! Klicka här för att komma till inlägget. Roligt hur rätt man kan ha ibland!   


Uppdaterar mer om detta heta ämne lite senare när jag vet mer! Under tiden, låt mig få veta vad ni tycker om det här? Har sett en hel del negativa åsikter men också några bra. Vad tycker Du?  


    
  

ANNONS
Av thesimsans - 6 maj 2013 16:15


Har du låtit din sim bege sig till mitten av Bridgeport? Det är helt klart rätt ställe för simmar som gillar att festa, umgås och som vill uppnå stjärnstatus som kändis. Det kryllar också av vampyrer när mörkret faller så den som vill testa på att leva ut ett liv som mörkrets varelse får se till att ge sig ut i vimlet så fort solen går ner!   


 

 

Av thesimsans - 5 maj 2013 14:22


Det verkar inte finnas något stopp på alla dessa Semesterparadis- bilder. Känns inte som att jag gör annat än publicerar bilder från den kommande expansionen. Ärsch, vad gör det. Här finns de senaste nyheterna inom simsvärlden och dit hör dessa bilder!


Har du tröttnat på att se bilder från Semesterparadis?   

 

  

 

 

 

Av thesimsans - 4 maj 2013 14:51


Gav mig in på uppgiften att styla om River McIrish, ingen lätt uppgift men inte omöjlig. Som ni kan se så använde jag bara redan existerande hårfrisyr och kläder i spelet, alltså inga downloads för möjligheterna är oändliga att skapa unika looker med det som redan finns. Förstår inte varför så många är besatta av att ladda ner grejer när saker som redan finns har potetial. Frisyr, klänning och armbandet är alla från expansionen Universitetsliv, skorna är från Kvällsnöjen och strumpbyxorna från grundspelet. 

Som ni kan se så ändrade jag alla kläder. Inte ens skorna fick vara kvar för dom passade inte till den nya lite busiga och annorlunda stilen som jag ville ge henne. Eftersom River är lite annorlunda av sig socialt och personlighetsmässigt så tyckte jag det kunde vara kul om det syntes på hennes stil också.


   

Den korta osmickrande frisyren bytte jag ut mot en aning längre frisyr med lite mer karaktär. Ändrade lite på hårfärgen och blekte ögonbrynen lite så att de skulle passa bättre till hennes hudton. För mörka ögonbryn är ingenting att rekommendera. Sen fick hon lite lila ögonskugga också som passar in på klänningens övre del, lite rouge på kingerna, smala linjer med eyelinern och ett matt läppstift för att framhäva läpparna lite utan att dom blir för synliga.    

Av thesimsans - 1 maj 2013 18:30


Någon mer som har upptäckt den mysiga färgbelysningen som har funnits hur länge som helst? Ett tips är att inte ändra alla lampors sken i ett och samma rum för då blir det för mycket, lite lagom mysipys blir det om man bara ställer in någon lampa lite här å där.  


 

 

Av thesimsans - 1 maj 2013 14:01


Ni har fått följa mitt spelande med Stephanie Forsmak i ett par inlägg nu och här kommer då finalen. Forsmark är ett mycket passande namn då hon gillar allt som har med forskning och vetenskap att göra. Nu har hon lyckats plantera en liten plantsim- baby!


       

Ta ett upphittat frö och placera det i vetenskapsmanicken för lite genmanipulering. Du vet att din sim har lyckats om fröet omvandlas till ett förbjuden frukt - frö. För att det här ska gå så måste din sim vara ganska skicklig på vetenskapsfärdigheten, skicklig nog att manipulera fröets DNA och blanda det med sim- DNA.


För att kunna plantera förbjuden frukt- fröet så måste din sim ha minst färdighet 7 inom trädgårdsarbete eftersom det är ett väldigt unikt och sällsynt frö.


 

När plantan har uppnåt tillväxtfasen då det är dags att skörda så låter du din sim dra upp förbjuden frukt- plantan ur jorden. 


 

Upp kommer plantan och du kan se att den är formad som en baby, den påminner lite som växterna i Harry Potter som eleverna skulle plantera om i bok/film 2: "Harry Potter och Hemligheternas kammare".

 

Här kan du se att plantan ser ut att ha ett babyhuvud och kroppen ser lite ut som ett salladshuvud.

 

När plantan blivit skördad och uppdragen ur jorden så omvandlas plantan till en riktig baby - en grön liten plantsimsbaby ligger nu i din sims famn! Simmen som planterar ett förbjuden frukt- frö blir förälder till plantsimmen. Stephanie blir alltså lilla Timothys mamma eftersom det var hennes DNA som hon fick in i fröet när det blev ett förbjuden frukt- frö.  

Av thesimsans - 29 april 2013 09:43

Stimulus- responstest går ut på att kolla responsen på stimuli, i det här fallet alltså att kolla hur snabb reaktionen är på en gul badanka som blir kastad emot en.   


 

Presentation

   

Hej och välkommen till simsbloggen som satsar på kvalitet framför kvantitet!

 

Sidan är under uppbyggnad och ser därför lite knasig ut för tillfället.

Sök ett inlägg

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

Omröstning

Vad vill du se mer av på bloggen?
 Fina och roliga bilder
 Berättelser
 Utmaningar
 Guider
 Tips och downloads
 Frågor och svar
 Recensioner

Senaste inläggen

The Sims 4 kommer 2014!

Berättelser

 

Kategorier

Copyright

Allt som läggs upp i bloggen, videor, bilder text osv. ägs av mig och får inte användas av någon annan. Allt i bloggen skyddas av upphovsrättslagen och du begår ett brott genom att låna saker från den här sidan utan mitt tillstånd.

 Vissa bilder och trailar som jag lägger upp är från EA och dessa är du välkommen att dela, är du osäker på vilka - fråga! Så slipper det bli missförstånd.

 Försöker stämpla mina egna bilder men inte alltid jag hinner med alla!

Följ bloggen

Följ thesimsans med Blogkeen
Följ thesimsans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se