Senaste inläggen

Av thesimsans - 29 juni 2013 13:00


Tycker att regnbågen är en fin detalj i spelet. Det är dom små sakerna som gör spelet extra roligt att spela. En till detalj jag gillar är fåglarna på himlen och duvorna utanför Bridgeports stadshus!  


Klicka här för att komma till inlägget om duvorna.

 

ANNONS
Av thesimsans - 18 juni 2013 14:24


Fly till The Sims 3 Semesterparadis. Driv ett femstjärnigt lyxhotell eller res runt på öppet hav med din husbåt. Dyk under vattnet för att utforska och upptäck vad som kanske väntar på din sim där nere. Upptäck Isla Paradiso's bekvämligheter i The Sims 3 Semesterparadis lanseringstrailer!  

ANNONS
Av thesimsans - 16 juni 2013 11:30


Ska ni köpa den kommande expansionen Island Paradise/ Semesterparadis som kommer ut den 27/6? Har hört och sett blandade åsikter om ifall man ska lägga ner mer pengar på fler expansioner till The Sims 3 när The Sims 4 kommer ut nästa år. Kul att veta vad mina egna läsare tycker! Så lämna gärna en kommentar och låt mig få veta vad just Du tycker.  Om du vill ha hjälp att bestämma dig så finns det en hel kategori i menyn till vänster om just Semesterparadis med all möjlig information som fakta, bilder, trailar osv.


 

 

Av thesimsans - 13 juni 2013 11:23


Det här supersöta Dragon Valley- inspirerade huset finns nu gratis att ladda ner! Klicka på bilden för att komma till nedladdnigen.  


 

Av thesimsans - 11 juni 2013 10:51

 

Lydia Clifton bor i en lägenhet i Bridgeport där hon strävar efter att uppnå sina drömmar. Hon gillar att arbeta med händerna och att använda sin kreativitet till att skapa konst med penseln är bland det bästa hon vet. Lydias arbete på stadens sjukhus ger henne en fast inkomst men det är bara ett tillfälligt arbete tills drömjobbet dyker upp.

 

Sommarfestivalen har anlänt och Lydia är inte sen med att öva sina färdigheter inom rullskridskoåkning. På banan träffar hon på brandmannen Luka som efter att ha spanat in hennes färdigheter undrar om hon kan hjälpa honom med sina.

 

Lydia ler och de tar varandras händer. Medan de snurrar tillsammans ute på banan så slår ena rullskridskon plötsligt slint och hon tappar balansen inför den maktlösa Luka som har fullt upp med att hålla balansen.

 

Det hela slutar med att Lydia råkar dra med sig Luka i fallet och de båda faller handlöst ner på trägolvet. De båda bestämmer sig för att de har fått nog med rullskridskoåkning för den här gången men utbyter nummer innan de skiljs åt.

Av thesimsans - 5 juni 2013 18:05


I The Sims 3 Universitetsliv så finns det olika sociala grupper som din sim kan gå med i och genom att samla tillräckligt med inflytande i en grupp så kan din sim bli erbjuden ett drömjobb. Det finns alltså ett drömjobb per social grupp. Nå toppen som sportfåne och bli erbjuden jobb som idrottsagent!   


OBS! Du vet väl att du kan göra bilden större genom att klicka på den?


 

Av thesimsans - 4 juni 2013 16:02

 

Utåt sett är Victor drömprinsen och svärsonen alla mödrar önskar sig. Han är vänlig, charmigt barnvänlig och härligt karismatisk så vem kan motstå hans dragningskraft? Kort sagt är han oemotståndligt ansvarsfull. Eller det är i alla fall vad folk tror..

 

 

Bakom fasaden så finns det en mer djurisk och ansvarslös sida. Om kvällarna så smusslar han runt med stadens gifta och äldre kvinnor som söker lite krydda i sitt långtråkiga kärleks- och familjeliv. Alla kvinnorna tror att just Hon är undantaget för denna unga gentleman som borde dra till sig yngre generationer som en magnet men sanningen är den att alla generationers kvinnor följer efter honom som en lång jättesvans.


Presentation

   

Hej och välkommen till simsbloggen som satsar på kvalitet framför kvantitet!

 

Sidan är under uppbyggnad och ser därför lite knasig ut för tillfället.

Sök ett inlägg

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

Omröstning

Vad vill du se mer av på bloggen?
 Fina och roliga bilder
 Berättelser
 Utmaningar
 Guider
 Tips och downloads
 Frågor och svar
 Recensioner

Senaste inläggen

The Sims 4 kommer 2014!

Berättelser

 

Kategorier

Copyright

Allt som läggs upp i bloggen, videor, bilder text osv. ägs av mig och får inte användas av någon annan. Allt i bloggen skyddas av upphovsrättslagen och du begår ett brott genom att låna saker från den här sidan utan mitt tillstånd.

 Vissa bilder och trailar som jag lägger upp är från EA och dessa är du välkommen att dela, är du osäker på vilka - fråga! Så slipper det bli missförstånd.

 Försöker stämpla mina egna bilder men inte alltid jag hinner med alla!

Följ bloggen

Följ thesimsans med Blogkeen
Följ thesimsans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se