Senaste inläggen

Av thesimsans - 22 augusti 2013 15:30

I den här videon får vi följa en av de som är med och skapar Sims 4 i spelandet. Vi får se lite mer detaljerat hur simmarna rör sig och hur deras känslor för första gången i simshistorien kommer att spela en viktig roll i hur saker och ting utvecklar sig. Många var oroliga över att simmarna skulle få en BLÅ plumbob (diamant över huvudet) men som vi kan se är den gröna färgen här för att stanna 

ANNONS
Av thesimsans - 22 augusti 2013 10:30


Här kan du se hur miljön och dina simmar hus kommer att kunna se ut i The Sims 4. Grafiken är helt klart bättre än i 3:an om man nu kan lita på att dessa bilder verkligen visar hur det kommer att se ut i själva spelandet. Kommer bli intressant att se hur bra dator man kommer att behöva ha för att spela The Sims 4 sen när det är färdigutvecklat.  

 

 

 

 


ANNONS
Av thesimsans - 21 augusti 2013 16:54


Nu har EA äntligen släppt en liten trailer för The Sims 4 som kommer ut 2014! Måste erkänna att jag inte alls blev imponerad av att se bilderna som "läcktes" ut för några dagar sedan men efter att ha sett den här trailern så ändrade jag min uppfattning lite. Älskar simmarnas nya sätt att uttrycka sig med en mjukare gångstil och rörelseförmåga samt det nya mer avancerade sättet som simmarna uttrycker sina känslor på. De som arbetar med The Sims 4 har ju trots allt ca ett halvår kvar på sig innan spelets deadline är här så med lite tur så tror jag att The Sims 4 kan bli riktigt bra och det bästa simspelet hittills!  

Av thesimsans - 19 augusti 2013 10:50


Ni har säkert hört om och kanske till och med sett (det har jag..) de så kallade hemligt släppta Sims 4 bilderna. Anledningen till att jag inte publicerat dem är för att de inte varit offentligt släppta av EA och kan därmed vara fake (vilket de faktiskt inte verkar vara som det är nu efter nytt bevis jag fått..) eller åtminstonde långt ifrån slutprodukten för det är ca ett halvår kvar innan The Sims 4 släpps och mycket hinner hända på den tiden. Ibland "råkar" speltillverkarna släppa bilder för att få höra spelarnas röster och att sedan efter det arbeta sig till den slutgiltiga produkten.


På onsdag får vi veta mer om spelet på GamesCom! Men kom ihåg att produkten är långt ifrån klar ännu.


NU till det senaste om The Sims 4 och text översatt av mig personligen.


"The Sims 4 erbjuder mer komplex relation till dina simmars grannar, berättar producent Ryan Vaughan. Relationer är en stor del av spelet. I The Sims 4 är det viktigt hur dina simmar betéer sig mot simmarna omkring dem, och hur de känslomässiga tillstånden de går igenom påverkar relationen. Så istället för en relationsmätare som kan växa inkrementellt till en vänskaps- eller en kärleksrelation har The Sims 4 två mätare, en för romantik och en för vänskap. Det här erbjuder möjligheten för själsfränder - par som maxar båda mätarna - att bända på balansen så din sim kan ha en vänskapsrelation med myspysförmåner med någon hon/han känner."


 

 

 

Det är också bekräftat att det kommer ett helt nytt sätt att forma simmarna på. Ett så kallat "dragverktyg" som gör det möjligt att dra ut eller in simmarnas olika kroppsdelar efter eget tycke och smak!

Av thesimsans - 17 augusti 2013 15:15


 

Den här frågan har jag fått ett par gånger nu så jag tänkte ta och göra ett litet inlägg om det. Egentligen så är det ganska enkelt när man väl fått det förklarat för sig. Jag hoppar över avsnittet om hur man tar själva bilderna och går direkt in på vart man hittar dem istället. Klicka på bilderna för att göra dem större!


 

Som du ser på den här bilden jag tagit direkt från datorn jag spelar sims på, så går du in på Dokument -> Electronic Arts -> The Sims 3. När du har klickat dig in på The Sims 3 mappen så hittar du en hel drös med mappar på rad. För att komma till bilderna du har tagit i spelet så går du in på mappen "Screenshots", för att komma till filmerna du spelet in i spelet går du in på mappen "Recorded Videos". Svårare än så är det inte!  

 

Har du en fråga som rör spelet eller bloggen thesimsans.bloggplatsen.se? Lämna en kommentar!

Av thesimsans - 16 augusti 2013 13:29


Nu var det ett tag sen jag spelade med Elias och Corina. Sist så hade de båda tagit examen på universitetet, Elias i konst och Corina i gymnastik. Nu är de tillbaka hemma i Appaloosa Plains, Corina klättrar uppåt inom idrottskarriären medan Elias kämpar på med att försöka sprida ut sin konst ute i samhället.

 

Trots att Elias och Corina har varit ett par sedan gymnasiet så har deras känslor inte svalnat. Elias gillar att dra till sig uppmärksamhet ute på stan genom att förkunna sin kärlek för flickvännen via mikrofonen så att ingen kan missa att det är han och hon.

 

De har trots allt varit tillsammans i en hel del år vilket kanske var otippat med tanke på deras extrema olikheter. Elias har alltid varit den udda och lite oansvariga killen som inte brytt sig om någonting annat än att utmärka sig från gruppen och Corina har alltid varit den sporttokiga cheerleadertjejen som alla älskar att hata. Elias tycker det är på tiden att Corina verkligen blir hans och väljer därför att fria till henne nere på stranden under stjärnhimlen, kan hon säga något annat än ja? Såklart inte.  

 

Av thesimsans - 5 augusti 2013 17:43


I The Sims 3 In i framtiden kan dina simmar hoppa in i framtiden med hjälp av tidsportalen. Det tog tillverkarna lång tid att skapa en helt ny värld hundratals år framåt i tiden, en värld som inte bara ser annorlunda ut utan också en värld full av ny teknologi, föremål och interaktioner som kommer att förändra ditt sätt att spela.

Spelet blir ännu mer intressant när du börjar resa fram och tillbaka mellan framtiden och nutiden. Det dina simmar gör i nutiden kommer att förändra framtiden - kommer det att bli en mörk eller ljus framtid? Ingenting är dock fulltständigt svart eller vitt, meteoriter som faller från himlen kan i framtiden lämna kvar ädelstenar som ger en stor inkomst och simmar som äter insekter kan komma på ett sätt att tillverka näringsrik och god mat. De lyckligaste simmarna kan i framtiden överdosera kärlek och lycka och börja kräkas regnbågar.

Vilken framtid dina simmar än kommer att hamna i så kan de möta sina ättlingar där för att sedan göra någonting i nutiden som äventyrar ättlingarnas existens. Den här expansionen kommer att bli den mest unika hitills!
 

Av thesimsans - 24 juli 2013 11:37


 

I Monte Vista hittar du ett landskap som är rikt på charm och pengar, där villor med vidsträckt utsikt ligger som pärlband på de mjuka sluttningarna. Utforska det levande samhället genom att besöka berömda museer, ta en promenad på torget eller lär dig kulinariska konster vid en äkta vedeldad ugn. Fyll dina simmars hem med doften av nybakade pizzor, calzone, lasagne och bröd. Finner dina simmar inspirationen som eldar på den kulinariska glöden?
 

 

Presentation

   

Hej och välkommen till simsbloggen som satsar på kvalitet framför kvantitet!

 

Sidan är under uppbyggnad och ser därför lite knasig ut för tillfället.

Sök ett inlägg

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

Omröstning

Vad vill du se mer av på bloggen?
 Fina och roliga bilder
 Berättelser
 Utmaningar
 Guider
 Tips och downloads
 Frågor och svar
 Recensioner

Senaste inläggen

The Sims 4 kommer 2014!

Berättelser

 

Kategorier

Copyright

Allt som läggs upp i bloggen, videor, bilder text osv. ägs av mig och får inte användas av någon annan. Allt i bloggen skyddas av upphovsrättslagen och du begår ett brott genom att låna saker från den här sidan utan mitt tillstånd.

 Vissa bilder och trailar som jag lägger upp är från EA och dessa är du välkommen att dela, är du osäker på vilka - fråga! Så slipper det bli missförstånd.

 Försöker stämpla mina egna bilder men inte alltid jag hinner med alla!

Följ bloggen

Följ thesimsans med Blogkeen
Följ thesimsans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se