Senaste inläggen

Av thesimsans - 22 september 2013 16:30


För er som missade livesändningen om The Sims 4 CAS lägger jag nu upp videon. 

ANNONS
Av thesimsans - 22 september 2013 15:15


Det går redan att förberställa The Sims 4 Limited Edition! Spelet kommer att kosta runt 500kr oavsett vart man väljer att köpa det.

The Sims 4 är det hett eftertraktade spelet med livssimulering där du kan leka med livet som aldrig förr. Skapa och kontrollera nya simmar med sinne, kropp och hjärta. Bygg deras unika hem. Styr och utforska dina simmars historier och upplev härliga och spännande resultat. Nya, känsliga designverktyg i Skapa en sim och ett rumsbaserat byggläge ger dig intuitiva och roliga sätt att skapa fängslande innehåll. Visa upp dina favoritskapelser med helt nya sätt att dela med dig och hämta inspiration från communityinnehållet.

 • Nya simmar – Skapa och kontrollera helt nya simmar med sinne, kropp och hjärta.
 • Intelligens – Dina simmar rör sig och agerar mer naturligt än nånsin i allt från simultankapacitet till att uttrycka känslor genom sättet att gå. Välj simmarnas personlighet, välj deras ambition och utforska djupet i deras livslånga mål genom simmarnas tankar, sociala färdigheter, karriärer och minnen.
 • Känslomässigt djup – För första gången har simmarnas liv ett känslomässigt djup. Din sim kan uppleva 15 olika känslomässiga tillstånd och påverkas av andra simmar, handlingar, händelser, minnen eller till och med de kläder och föremål du väljer. Dina val påverkar händelserna i spelet och dina simmars berättelser, och har potential att orsaka ännu mer intensiva reaktioner.
 • Nya kreativa verktyg – Skapa en sim och byggläget är kraftfullare, mer intuitivt och roligare än någonsin. Du har friheten att forma simmarna med stor exakthet och bygga ditt drömhus lekande lätt.
 • Levande kvarter – Välj bland strålande och mångsidiga miljöer som din sim kan leva i. Levande visuella effekter ger liv åt simmarnas hem.
 • Rikliga belöningar – Tjäna in nya föremål, kläder och egenskaper genom att klara av händelser, upptäcka samlarföremål och låsa upp prestationer för ditt konto.
 • Dela ut dina skapelser – Dela med dig av dina simhushåll och bli berömd. Ladda ner communityskapelser och få en helt ny look

ANNONS
Av thesimsans - 21 september 2013 15:15


Ni har väll inte missat att det nya prylpaketet har kommit ut?   


Ta med Hollywoods glitter, glamour och filmskaparmagi rätt hem till dina simmar med The Sims™ 3 Film Prylpaket! Rigga scenen för fler unika berättelser med inredning, möbler och kläder i samma tema, inspirerade av välkända filmgenrer. Här finns ett brett utbud av föremål från den läskiga kryptsängen till den gigantiska cowboyhatten, så att du kan berätta historier om maskerade hämnare, kofösare (och fösarinnor), och låta dig inspireras att skapa knasiga skräckhistorier. Klä upp dina simmar som legenderna från vita duken när deras stad möter filmens Mecka!


UTVALT INNEHÅLL

 • Serietidningssuccéer Mode – Vare sig du skapar en trikåklädd välgörare eller en neslig überskurk så kommer din sim att se super ut det här utbudet av åtsittande och överdrivna dräkter – här finns bland annat den mäktiga och mystiska Rättvisans Superlama! Inredning – Skapa ett tillhåll eller gömställe för en maskerad hjälte eller kanske en ärkefiende med skulpturer, minnesföremål och mycket mer, inspirerat av de största superhjältefilmerna. Dina simmar kan till och med känna det som att de är på väg att återta sin hemliga identitet i den nya telefonkiosk-duschen!
 • Storslagen western

Mode – Jag tror bestämt att det är dags att rida in lite nya paltor. Här finns ridbyxor med fransar, snygga västar och utsmyckade viktorianska klänningar, så att dina simmar kan smälta in på en dammig saloon. Inredning – Ge dina simmar hem en folklig nybyggarattityd som säger, "Howdy, partner." Gammaldags möbler som ett sminkbord i trä och en hemtrevlig gungstol ger dina simmars värld den klassiska westernstilen.

 • Läskiga rullar Mode – Skräm slag på simmarnas grannar med lekfullt skräckinjagande dräkter. Gothkläderna omfattar bland annat ett urval av makabra färger som svart och blodrött, med inslag som framträdande stygn och massor av hål och slitage för en riktig "direkt från graven"-look. Inredning – Din sim kan bli rena skräcken ... eller bara en fräck en. Du kommer att ha läskigt kul när du smyckar dina simmars hus med fräck skräckinredning som den mardrömslika bokhyllan, spindelvävsdörren och burkar fulla med gud vet vad.
 • Nya frisyrer, hattar och hjälmar – Runda av dina simmars filmlook med ett urval av huvudbonader och frisyrer som ger stående applåder. Här finns såväl bevingade hjältehjälmar som konstnärligt tilltrasslade gothfrisyrer och en spöklik brudslöja, så att din sim alltid är redo för sin närbild.

Av thesimsans - 21 september 2013 15:09


Sätt fart på tidsportalen och skicka dina simmar till deras mest spännande resmål hittills: en helt ny värld som ligger hundratals år framåt i tiden! Medan de är där kan dina simmar bygga upp sin färdighet i avancerad teknik för att få ut det mesta av framtidens teknologi. Vare sig din sim glider runt med sin egen svävarbräda eller jetpack, reser med enspårsbanan eller tubhissen, eller provar snygga framtidsfrisyrer och kläder, så finns det en helt ny värld att experimentera med och utforska. Skapa och anpassa Plumbotar med Skapa en bot, lägg till dem i hushållet och programmera dem med en mängd olika egenskapschip som ändrar deras beteende! Hoppa mellan nutid och framtid som du vill och experimentera med de överraskande effekter som din sims handlingar i nutiden kan få på simmens arv, ättlingar och livet som helhet för framtidens simmar!


Ta med dina simmar till framtiden!
För första gången i The Sims-serien kan du leka med livet i framtiden! Kliv in i tidsportalen och ta med dina simmar till en helt ny värld som ligger hundratals år in i framtiden, där de kan utforska ett helt nytt sätt att leva.
 
Experimentera med framtidsteknik.
Se hur ny teknik inom underhållning, transport och i hemmet förnyar hur dina simmar äter, sover, reser, umgås, arbetar och har kul. Dina simmar kan lära sig att använda den nya tekniken i framtiden och ta med sig sin färdighet i avancerad teknik tillbaka till nutiden för att få ut det mesta av sakerna där!
 
Förändra livet i framtiden.
Det dina simmar gör i nutiden lägger grunden till deras framtida arv. Dina simmar kan till och med träffa sina framtida ättlingar och ändra deras livsöde genom handlingar i nutiden! Kommer dina simmar att sträva efter att skapa ett ultrautopiskt samhälle eller en värld i kaos, nu när de har möjlighet att ändra framtiden?
 
Berätta nya historier med helt nya Skapa en bot.
Bygg och anpassa en mängd olika Plumbotar och lägg till dem i din sims hushåll! Skapa unika egenskapschip som du kan använda för att programmera dina Plumbotar. Plumbotarna har plats för upp till sju chip, så de lär bete sig på rätt överraskande sätt. Vad händer om man kombinerar chipen ”Robotbarnvakt” med ”Lömska kretsar”?
 
Köp och bygg framtidens hem.
Framtidsanpassa dina simmars hem med holografiska TV-apparater, stafflier, växter och datorer. Sen susar du mellan våningarna i en tubhiss. Automatiska skjutdörrar, fridfulla takterasser och golv och väggar i glas ger huset en perfekt framtidstouch. Framtidens hem är vad du vill att det ska vara!
 
Lek med en ny värld som ligger hundratals år in i framtiden.
Susa fram genom stan på en enspårsbana eller spänn på dig en jetpack och flyg runt med dina vänner! Besök helt nya lokaler som framtidens shoppingtorg för att fönstershoppa och köpa de senaste prylarna och kläderna från en mängd olika interaktiva piedestaler. Njut av en läcker syntetiserad måltid, serverad av Plumbotar på utomhuskaféet. Inled en framtidskarriär genom att bli en Plumbothandlare eller välkänd astronom på rymdobservatoriet. Eller ge dig ut och utforska den enorma ödemarken – vem vet, din sim kanske hittar sällsynta reliker och ledtrådar till vad som hände med havet!

Av thesimsans - 22 augusti 2013 16:31


Om ungefär en halvtimme kommer vi att få se och veta mer om The Sims 4! Håller er uppdaterade här på bloggen så glöm inte att kika in igen om en stund!


Senaste nytt:


Nu har de har precis visat trailern för The Sims 4 som en "teaser" för att hålla oss kvar vid livesängningen tills det är dags.

 

De pratar på om det kommande expansionspaketet The Sims 3 In i framtiden men jag tror att de flesta håller med mig om att expansionen verkar oerhört ointressant nu när Sims 4 ligger och väntar.


NU BÖRJAR DET!


Nu är livesändningen för Sims 4 redan slut och det är dags för ett annat spel att få rampljuset live. Det vi fick se var CAS - create a sim (skapa en sim) och de olika verktygen för att skapa mer unika simmar. Förutom det vi redan fått veta (ta en titt på min "The Sims 4" kategori i menyn till vänster!) så kommer skorna och kläderna passa ihop bättre med varandra. I Sims 3 t.ex om man tar ett par vida byxor till de höga ridstövlarna som kommer med The Sims 3 Husdjur så ser man uppenbart att det inte blir snyggt men i Sims 4 så kommer alltså byxorna att anpassa sig så att de passar till höga skor. Vi fick också veta att man kan bestämma vilken gångstil simmarna ska ha, det finns olika alternativ som "käckt", "avslappnat" och "snobbigt". Tyvärr kommer det INTE gå att bestämma längden på simmarna vilket var något jag verkligen hade hoppats på men förhoppningsvis kommer vi att få se ännu mer av The Sims 4 under livesändningen som kommer att hållas den 17 september. Än finns det en chans att bli riktigt imponerad!  
 

Presentation

   

Hej och välkommen till simsbloggen som satsar på kvalitet framför kvantitet!

 

Sidan är under uppbyggnad och ser därför lite knasig ut för tillfället.

Sök ett inlägg

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

Omröstning

Vad vill du se mer av på bloggen?
 Fina och roliga bilder
 Berättelser
 Utmaningar
 Guider
 Tips och downloads
 Frågor och svar
 Recensioner

Senaste inläggen

The Sims 4 kommer 2014!

Berättelser

 

Kategorier

Copyright

Allt som läggs upp i bloggen, videor, bilder text osv. ägs av mig och får inte användas av någon annan. Allt i bloggen skyddas av upphovsrättslagen och du begår ett brott genom att låna saker från den här sidan utan mitt tillstånd.

 Vissa bilder och trailar som jag lägger upp är från EA och dessa är du välkommen att dela, är du osäker på vilka - fråga! Så slipper det bli missförstånd.

 Försöker stämpla mina egna bilder men inte alltid jag hinner med alla!

Följ bloggen

Följ thesimsans med Blogkeen
Följ thesimsans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se