Senaste inläggen

Av thesimsans - 4 januari 2014 12:20


Att göra utspel om döden med en mikrofon tills liemannen dyker upp är kanske inte det smartaste draget av Tess Clifton. Det slutade med att hon kollapsade mitt ute i stora parken i Sunset Valley. Hon dog och blev ett grönt spöke. Efter att ha lovat liemannen att sluta gorma om döden i sin mikrofon ute bland folk offentligt så fick hon komma tillbaka till livet.  

     

ANNONS
Av thesimsans - 8 december 2013 13:19


 

 

 

 

Kommer 12 December!

ANNONS
Av thesimsans - 27 november 2013 17:01


Nu är det en ny stad på G! Roaring Heights kommer ut i Store den 12 december!  

 

Lyft din livsstil till nya höjder


Välkommen till en stad där djärva former, starka färger och överdådig lyx dominerar stadsbilden! Invånarna i Roaring Heights lever livet i en blomstrande miljö fylld av mäktiga skyskrapor och myllrande stränder. Vare sig du nöjer dig med att hänga vid piren, jobbar dig upp till toppen eller anordnar glamorösa fester i ditt eget hem, så finns det plats för alla livsstilar i Roaring Heights. Vilket nytt liv väljer du när de ändlösa möjligheterna knackar på din dörr i Roaring Heights?

 

Hälsningar från Roaring Hights!

 

"Vi har varit några dagar på semester i Roaring Heights och jag fattar inte att vi inte åkte hit tidigare! Piren blev snabbt vårt favoritställe med de romantiska solnedgångarna och närheten till stranden. När solen har gått ner myllrar centrum av aktivitet! Ända sen den blygsamma starten har invånarna anammat art deco- stilen som förblir väldigt inflytelserik i den här stan. Vi älskar pastellfärgerna, neonljusen som lyser upp byggnaderna längs stranden och de extravaganta skyskraporna med deras speciella stil. Vi älskar det här stället så mycket att vi redan har börjat leta efter lediga tomter. Husen är så unika, vi har aldrig sett något liknande! Det kommer att bli fantastiskt att bo här och vi hoppas att du snart flyttar in i grannhuset."


- Contessa & Konsort Capp.

Av thesimsans - 30 oktober 2013 11:06


I princip alla som är flitiga datoranvändare har eller kommer någon gång att råka ut för virus. Själv har jag råkat ut för detta ett flertal gånger och jag vet att många av mina läsare tyvärr också har varit med om det så därför kommer här ett inlägg på lite tips om hur man kan undvika de värsta virusfällorna.

 Många som spelar sims väljer att ladda ner olika downloads och mods för att göra spelet intressantare och mer unikt, tyvärr är dessa bland de största virusfällorna man kan råka ut för. Ibland har personen som lagt ut de nedladdbara filerna haft virus på sin dator utan att veta om det och oavsiktligt råkat föra det vidare till din dator när du hämtar filerna. Det händer också allt mer ofta att virus och spionprogram blir ditplanterade av olika anledningar och personen kan då komma åt allt som du har på din hårddisk som t.ex dina bilder, musik och alla dina dokument och kan på så sätt samla på sig information om dig och ta över din dator. Var därför försiktig när du laddar ner någonting från en okänd källa eftersom sådana är speciellt utvecklade för att utnyttja sårbarheter i datorsystem.


De vanligaste filnamnstilläggen som kan vara farliga för din dator är:

 

 .exe          - Programfil

 .com         - MS-DOS-program

 .pif           - Genväg till MS-DOS-program

 .bat          - Kommandofil

 .scr           - Skärmsläckarfil


Ibland används filer med två tillägg för att få en farlig fil med virus att se ut som en säker fil som till exempel Dokument.txt.exe eller Foton.jpg.exe. Det filtillägg som finns längst till höger är det som Windows försöker öppna när du klickar på nedladdning. Det är väldigt sällan som en säker fil har två filtillägg, så undvik att öppna den typen av filer.


Det bästa är såklart att inte öppna och ladda hem olika filer över huvudtaget eftersom det alltid finns risk för skadliga virus men väljer du att göra det i alla fall så har du nu fått lite tips som kan hjälpa dig att undvika de värsta virusfällorna. Kom ihåg att om du sitter vid en dator som inte är din så är det bäst att fråga ägaren först innan du öppnar eller laddar ner olika downloads eller mods!

Av thesimsans - 25 oktober 2013 18:05

Inom de kommande månaderna så kommer EA gå ut med mer information om The Sims 4 som kommer ut om ungefär ett år. Såklart kommer ni bli uppdaterade om allt nytt om TS4 här på bloggen! :)

Av thesimsans - 16 oktober 2013 15:44

Här kommer lite bilder från den nya expansionen "In i framtiden". Tycker spelet verkar ha många nya coola föremål och platser att utforska men personligen är det här inte en expansion som passar mig då jag inte vill blanda in det i mitt spel. Föredrar den mer "verklighetstrogna" versionen av spelet, här och nu.

Av thesimsans - 2 oktober 2013 21:24

Bara jag som tycker att sims 3's simmar ser verkligare ut än simmarna som tydligen kommer att vara sims 4?

Presentation

   

Hej och välkommen till simsbloggen som satsar på kvalitet framför kvantitet!

 

Sidan är under uppbyggnad och ser därför lite knasig ut för tillfället.

Sök ett inlägg

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

Omröstning

Vad vill du se mer av på bloggen?
 Fina och roliga bilder
 Berättelser
 Utmaningar
 Guider
 Tips och downloads
 Frågor och svar
 Recensioner

Senaste inläggen

The Sims 4 kommer 2014!

Berättelser

 

Kategorier

Copyright

Allt som läggs upp i bloggen, videor, bilder text osv. ägs av mig och får inte användas av någon annan. Allt i bloggen skyddas av upphovsrättslagen och du begår ett brott genom att låna saker från den här sidan utan mitt tillstånd.

 Vissa bilder och trailar som jag lägger upp är från EA och dessa är du välkommen att dela, är du osäker på vilka - fråga! Så slipper det bli missförstånd.

 Försöker stämpla mina egna bilder men inte alltid jag hinner med alla!

Följ bloggen

Följ thesimsans med Blogkeen
Följ thesimsans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se